Autor: | Jeffrey Hamelman |
Wydawnictwo: | Buchmann |
ISBN: | 9788328096042 |
Numer wydania: | 3 |
Data premiery: | 2022-02-18 |
Format: | 238mm x 175mm |
Ilość stron: | 478 |
Najlepsza wśród książek kucharskich poświęconych pieczeniu chleba. Od prawie piętnastu lat znana na całym świecie jako „biblia
...
Zobacz cały opis
Najlepsza wśród książek kucharskich poświęconych pieczeniu chleba. Od prawie piętnastu lat znana na całym świecie jako „biblia chleba”. Zawiera 140 przepisów, od bagietek, poprzez różne rodzaje pełnoziarnistego chleba i po chleb z gruboziarnistej mąki pszennej typu semolina, aż po włoskie pieczywo drożdżowe typu focaccia.
Prezentuje całą gamę technik piekarskich na wszystkich etapach wytwarzania chleba od wytworzenia zakwasu po dekorowanie.
Jeffrey Hamelman
Punkt DHL Parcelshop | od 13 zł |
Firma kurierska | od 13 zł |
Kurier Inpost | od 13 zł |
Paczkomaty Inpost | od 13 zł |
Firma kurierska DHL | od 13 zł |
Darmowa dostawa | od 149 zł |