Domowe wędzenie żywności wyd. 2024

Autor: Warren R. Anderson
Wydawnictwo: Wydawnictwo RM
ISBN: 9788381513746
Numer wydania: 8
Data premiery: 2024-03-13
Format: 235mm x 170mm
Ilość stron: 256
Rozsmakuj się w wędlinach i serach domowej roboty!Oto wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu ... Zobacz cały opis

Rozsmakuj się w wędlinach i serach domowej roboty!

Oto wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu mięs, ryb, owoców morza, serów, a nawet jaj, soli i orzechów w warunkach domowych. Poznasz sekrety przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, kiełbas, drobiu, dziczyzny i wędzonych serów. Autor poradnika doradza, jak sporządzić marynaty i peklować; jak uzyskać odpowiednio dymny smak mięs, dobrać właściwą ilość przypraw i soli. 
W książce znajdziecie przepisy na wędzone przysmaki, poznacie różnice między wędzeniem na zimno i gorąco. Dowiecie się, jak zbudować przydomową wędzarnię oraz jak dobrać drewno do wędzenia.

Warren R. Anderson
Paczkomaty Inpost od 13 zł
Firma kurierska DHL od 14 zł
Punkt DHL Parcelshop od 14 zł
Firma kurierska od 14 zł
Kurier Inpost od 14 zł
Darmowa dostawa od 159 zł

Brak ocen.

Bądź pierwszy i dodaj opinię.

Dodaj opinię, komentarz lub ocenę: