Domowy wyrób serów wyd. 9

Autor: Ricki Carroll
Wydawnictwo: Wydawnictwo RM
ISBN: 9788381518451
Numer wydania: 9
Data premiery: 2024-05-17
Format: 235mm x 165mm
Ilość stron: 272

Blisko 100 przepisów na sery, 60 przepisów na potrawy z serem i wiele innych serowych smaczków! ... Zobacz cały opis


Blisko 100 przepisów na sery, 60 przepisów na potrawy z serem i wiele innych serowych smaczków!
Przemiana mleka w ser to zadanie, któremu może sprostać każdy z nas. Nawet w warunkach domowych, eksperymentując z rodzajami mleka, czasem dojrzewania i temperaturą, da się osiągnąć zaskakująco dobre rezultaty, które sprawią radość nie tylko nam, lecz także naszym najbliższym. A jeśli zabawa nam się spodoba, może stanie się dla nas dochodowym zajęciem?
Książka dokładnie opisuje składniki, wyposażenie oraz techniki wyrobu serów. Zawiera liczne przepisy na różne rodzaje serów, a także wskazówki i receptury wypróbowane przez miłośników serów, historyjki o słynnych serowarach oraz rozmaite ciekawostki.
Doświadczonym serowarom pomoże wznieść się na wyżyny tej sztuki, a początkującym – pewnie stawiać pierwsze kroki.

Ricki Carroll
DPD Pickup punkt odbioru/ automat paczkowy od 9.99 zł
Paczkomaty Inpost od 13 zł
Firma kurierska od 14 zł
Firma kurierska DHL od 14 zł
Kurier DPD od 14 zł
Kurier Inpost od 14 zł
Punkt DHL Parcelshop od 14 zł
Darmowa dostawa od 159 zł

Brak ocen.

Bądź pierwszy i dodaj opinię.

Dodaj opinię, komentarz lub ocenę: