Dzika spiżarnia

Autor: Sergei Boutenko
Wydawnictwo: WYDAWNICTWO KOBIECE
ISBN: 9788383710556
Numer wydania: Wydanie 2
Data premiery: 05.06.2024
Format: 145 mm x 205 mm
Oprawa: miękka ze skrzydełkami
Tytuł oryginalny: Wild Edibles: A Practical Guide to Foraging, with Easy Identification of 60 Edible Plants and 67 Recipes
Ilość stron: 312
Przekład: Marta Szelichowska-Kiziniewicz
Smaki natury na wyciągnięcie ręki Fascynujący przewodnik po dzikich roślinach, dzięki któremu odkryjesz bogactwo natury tuż za progiem ... Zobacz cały opis

Smaki natury na wyciągnięcie ręki

Fascynujący przewodnik po dzikich roślinach, dzięki któremu odkryjesz bogactwo natury tuż za progiem swojego domu. Autor z pasją i wiedzą wprowadza czytelnika w świat dzikich roślin, prezentując praktyczne porady, ciekawostki oraz przepisy. Tłumaczy, jak rozpoznać te jadalne i odróżnić je od trujących. Zdradza również metody konserwacji roślin, dzięki którym można je dłużej przechowywać i przetwarzać.

Znajdziesz tu sześćdziesiąt siedem przepisów na niezwykle odżywcze zielone koktajle, sałatki, dressingi, pasty, krakersy, dania główne, soki i słodycze, które przygotujesz z chwastów, jagód, korzonków i liści oferowanych przez inspirujący świat flory łąk, lasów i trawników.

Przygotuj się na odkrywanie nowych smaków, aromatów i możliwości!

Sergei Boutenko
DPD Pickup punkt odbioru/ automat paczkowy od 9.99 zł
Paczkomaty Inpost od 13 zł
Firma kurierska DHL od 14 zł
Kurier DPD od 14 zł
Kurier Inpost od 14 zł
Punkt DHL Parcelshop od 14 zł
Firma kurierska od 14 zł
Darmowa dostawa od 159 zł

Brak ocen.

Bądź pierwszy i dodaj opinię.

Dodaj opinię, komentarz lub ocenę: