Autor: | Sergei Boutenko |
Wydawnictwo: | WYDAWNICTWO KOBIECE |
ISBN: | 9788383710556 |
Numer wydania: | Wydanie 2 |
Data premiery: | 05.06.2024 |
Format: | 145 mm x 205 mm |
Oprawa: | miękka ze skrzydełkami |
Tytuł oryginalny: | Wild Edibles: A Practical Guide to Foraging, with Easy Identification of 60 Edible Plants and 67 Recipes |
Ilość stron: | 312 |
Przekład: | Marta Szelichowska-Kiziniewicz |
Dzika spiżarnia
Dzika spiżarnia, Sergei Boutenko
Smaki natury na wyciągnięcie ręki
Fascynujący przewodnik po dzikich roślinach, dzięki któremu odkryjesz bogactwo natury tuż za progiem swojego domu. Autor z pasją i wiedzą wprowadza czytelnika w świat dzikich roślin, prezentując praktyczne porady, ciekawostki oraz przepisy. Tłumaczy, jak rozpoznać te jadalne i odróżnić je od trujących. Zdradza również metody konserwacji roślin, dzięki którym można je dłużej przechowywać i przetwarzać.
Znajdziesz tu sześćdziesiąt siedem przepisów na niezwykle odżywcze zielone koktajle, sałatki, dressingi, pasty, krakersy, dania główne, soki i słodycze, które przygotujesz z chwastów, jagód, korzonków i liści oferowanych przez inspirujący świat flory łąk, lasów i trawników.
Przygotuj się na odkrywanie nowych smaków, aromatów i możliwości!
Wydawnictwo Kobiece Agnieszka Stankiewicz-Kierus sp. k.
Al. Tysiąclecia Państwa Polskiego 6
15-111 Białystok
Polska
DPD Pickup punkt odbioru/ automat paczkowy | od 9.99 zł |
InPost Paczkomat 24/7 | od 13 zł |
Firma kurierska DHL | od 14 zł |
Kurier DPD | od 14 zł |
Kurier Inpost | od 14 zł |
Punkt DHL Parcelshop | od 14 zł |
Firma kurierska | od 14 zł |
Darmowa dostawa | od 159 zł |
Brak ocen.
Bądź pierwszy i dodaj opinię.