Autor: | Green Fern |
Wydawnictwo: | Buchmann |
ISBN: | 9788328094871 |
Numer wydania: | 1 |
Data premiery: | 2022-02-11 |
Format: | 215mm x 146mm |
Ilość stron: | 160 |
Konserwuje żywność, ułatwia jej strawienie, stanowi źródło witamin, wspomaga metabolizm i utrzymuje równowagę organizmu –
...
Zobacz cały opis
Konserwuje żywność, ułatwia jej strawienie, stanowi źródło witamin, wspomaga metabolizm i utrzymuje równowagę organizmu – kiszenie, fermentowanie i solenie.
Moda na kiszonki wróciła, a dzięki tej książce dowiesz się, jak zrobić kambuchę, kefir, kim chi, ukisić cytrynę i przygotować marmoladę z kumkwatów.
Fermentacji możemy poddać niemal wszystkie warzywa i owoce, warto więc poznać najciekawsze receptury na zachowanie ich wartości odżywczych i witamin. Kiszonki to bogactwo kultury bakterii, probiotyków, które łagodzą alergie i nietolerancje pokarmowe, zmniejszają nawet ryzyko występowania nowotworów.
Green Fern
Firma kurierska DHL | od 13 zł |
Punkt DHL Parcelshop | od 13 zł |
Firma kurierska | od 13 zł |
Kurier Inpost | od 13 zł |
Paczkomaty Inpost | od 13 zł |
Darmowa dostawa | od 149 zł |