Autor: | Veronika Szwejk, Mikołaj Bator |
Wydawnictwo: | JednymSłowem |
ISBN: | 9788324093359 |
Numer wydania: | pierwsze |
Data premiery: | 28.08.2024 |
Format: | 195 mm x 250 mm |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 304 |
Ale ferment! Kiszonki, zakwasy i przepisy na dania wspierające twój mikrobiom
Ale ferment! Kiszonki, zakwasy i przepisy na dania wspierające twój mikrobiom, Veronika Szwejk, Mikołaj Bator
Truskawkowy ocet, pachnące orientem kimchi, aromatyczna kombucha, chrupiące kiszone rzodkiewki, klasyczny zakwas z buraka z korzennym twistem, aksamitny zakwas owsiano-ryżowy…
Kisić można prawie wszystko i przez cały rok! Kiszenie przemienia warzywa i owoce w najlepsze superfoods – poprawiające zdrowie, samopoczucie i wygląd. Wprowadzając kiszonki i zakwasy do codziennej diety, wspierasz swój mikrobiom i wspomagasz dobrostan.
A co przyrządzić z samodzielnie przygotowanych kiszonek? Wybór jest ogromny: paella z bobem i kiszonymi cytrynami, fasolka szparagowa w buraczanej tempurze, pieczony camembert z kiszonymi burakami w miodzie czy zupa z podkiszonych pomidorów, a do kanapek kremowy serek z kiszonych nerkowców albo ogórki kiszone z miodem lipowym. (Pst! To dopiero początek!)
WPROWADŹ MAGIĘ FERMENTACJI DO SWOJEJ KUCHNI!
Veronika Szwejk i Mikołaj Bator, współzałożyciele największej ekologicznej manufaktury kiszonek w Polsce, dzięki którym kimchi, kombucha i zakwas z buraków weszły na stałe do diety Polaków i stały się elementem stylu życia. Stworzyli książkę, która pozwoli ci poznać wszystkie tajniki zdrowej fermentacji.
DPD Pickup punkt odbioru/ automat paczkowy | od 9.99 zł |
Paczkomaty Inpost | od 13 zł |
Firma kurierska DHL | od 14 zł |
Kurier DPD | od 14 zł |
Kurier Inpost | od 14 zł |
Punkt DHL Parcelshop | od 14 zł |
Firma kurierska | od 14 zł |
Darmowa dostawa | od 159 zł |
Brak ocen.
Bądź pierwszy i dodaj opinię.