Bez glutenu, bez nabiału, bez cukru. Sekrety naturalnego gotowania

Autor: Agnieszka Bednarska
Wydawnictwo: Pascal
ISBN: 9788383171067
Numer wydania: 1
Data premiery: 2023-02-08
Format: 210mm x 162mm
Ilość stron: 272
Wypróbuj niezawodne przepisy na bezglutenowe dania! Chcesz ograniczyć gluten, mięso, nabiał lub cukier? Wydaje ci się, że bez nich twoje ... Zobacz cały opis
Powiadom

Bez glutenu, bez nabiału, bez cukru. Sekrety naturalnego gotowania , Agnieszka Bednarska

Wypróbuj niezawodne przepisy na bezglutenowe dania!

Chcesz ograniczyć gluten, mięso, nabiał lub cukier? Wydaje ci się, że bez nich twoje dania nie będą równie smaczne, a posiłki staną się mało różnorodne? Przygotowanie bezglutenowych pierogów, klusków czy bułeczek jest dla ciebie wyzwaniem nie do pokonania, a zdrowa dieta wydaje się pełna ograniczeń?

Agnieszka Bednarska po raz kolejny dzieli się zdobywaną przez lata wiedzą i doświadczeniem, dzięki którym bezglutenowe gotowanie zmieni się dla ciebie z trudnej sztuki w prawdziwą przyjemność! Poznaj właściwości bezglutenowych składników i zdrowych przypraw, naucz się przygotowywać roślinny nabiał, mieszać własne mąki i gotować przepyszne posiłki dla całej rodziny. Zainspiruj się daniami z różnych stron świata i raz na zawsze wyrzuć gluten ze swojej kuchni!

Zdrowo, pysznie, naturalnie. Czego chcieć więcej?

Agnieszka Bednarska
Producent / Podmiot odpowiedzalny

Pascal

Zapora 25
43-382 Bielsko-Biała Polska

Kontakt

E-mail: pascal@pascal.pl

Telefon: 338282888

DPD Pickup punkt odbioru/ automat paczkowy od 9.99 zł
InPost Paczkomat 24/7 od 13 zł
Kurier DPD od 14 zł
Kurier Inpost od 14 zł
Punkt DHL Parcelshop od 14 zł
Firma kurierska od 14 zł
Firma kurierska DHL od 14 zł
Darmowa dostawa od 159 zł

Brak ocen.

Bądź pierwszy i dodaj opinię.

Dodaj opinię, komentarz lub ocenę: