Pizza. Przepisy i techniki znanego pizzaiolo

Autor: Dan Richer, Katie Parla
Wydawnictwo: Koncept
ISBN: 9788324085156
Numer wydania: pierwsze
Data premiery: 29.01.2025
Format: 205 mm x 250 mm
Oprawa: twarda
Ilość stron: 288
WSZYSTKO, co musisz wiedzieć o sztuce pieczenia pizzy Od klasycznej Margherity po ekscytujące kompozycje smakowe – znajdziesz tu ... Zobacz cały opis

Pizza. Przepisy i techniki znanego pizzaiolo, Dan Richer, Katie Parla

WSZYSTKO, co musisz wiedzieć o sztuce pieczenia pizzy

Od klasycznej Margherity po ekscytujące kompozycje smakowe – znajdziesz tu inspiracje na każdą porę roku i każdą okazję. Wypróbuj ciekawe wariacje na temat znanych klasyków!

Pizza wiosenna z karmelizowanymi szparagami.

Pizza łącząca bogaty smak orzechów z miodem i mozzarellą.

Pizza na zimną pogodę z pieczoną dynią, ricottą i karmelizowaną cebulą.

I wiele innych!

Odkryj najlepsze techniki wyrabiania, formowania i pieczenia pizzy, która zachwyca do ostatniego kęsa. Sprawdź, jak przygotować łatwe ciasto, które zawsze wychodzi. Dowiedz się:

·Co zrobić, by przy rozkręcaniu ciasta na pizzę nie powstawały dziury?

·Jaki rodzaj mąki wybrać, by ciasto było jednocześnie puszyste i chrupiące?

·Jak przygotować najlepszy sos do pizzy?

Dan Richer, znany nowojorski pizzaiolo, sprawi, że każda twoja pizza będzie idealna i niepowtarzalna!

Dan Richer
Katie Parla
Producent / Podmiot odpowiedzalny

Społeczny Instytut Wydawniczy Znak Sp. z o.o.

Kościuszki 37
30-105 Kraków Polska

Kontakt

E-mail: sekretariat@znak.com.pl

Telefon: 12 61 99 500

DPD Pickup punkt odbioru/ automat paczkowy od 9.99 zł
InPost Paczkomat 24/7 od 13 zł
Firma kurierska DHL od 14 zł
Kurier DPD od 14 zł
Kurier Inpost od 14 zł
Punkt DHL Parcelshop od 14 zł
Firma kurierska od 14 zł
Darmowa dostawa od 159 zł

Brak ocen.

Bądź pierwszy i dodaj opinię.

Dodaj opinię, komentarz lub ocenę: