Dieta warzywno-owocowa dr E.Dąbrowskiej

Autor: Borkowska Paulina, Dąbrowska Beata Anna
Wydawnictwo: WAM
Kod: 84523A00124KS
ISBN: 9788327738325
Numer wydania: 1
Format: 17.5x23.0cm
Ilość stron: 976
Kompletna dieta warzywno-owocowa dr Ewy Dąbrowskiej + domowe sposoby na kiszenie i fermentację Z kultową dietą warzywno-owocową dr Ewy ... Zobacz cały opis
Powiadom

Dieta warzywno-owocowa dr E.Dąbrowskiej, Borkowska Paulina, Dąbrowska Beata Anna

Kompletna dieta warzywno-owocowa dr Ewy Dąbrowskiej + domowe sposoby na kiszenie i fermentację Z kultową dietą warzywno-owocową dr Ewy Dąbrowskiej odkryjesz życiodajną moc smacznych potraw, odbudujesz dobrą kondycję Twojego organizmu, poprawisz wygląd swojej skóry, zwalczysz uczucie zmęczenia, ograniczysz infekcje i zwiększysz odporność. Zachowaj efekty diety warzywno-owocowej dr Ewy Dąbrowskiej do końca życia! Czytając tę książkę, poznasz: 5 filarów zdrowego odżywiania, które staną się podstawą Twojej diety, powody, dla których nie możesz schudnąć i pozbyć się problemów ze zdrowiem, „tajemne” metody dietetyków przedstawione w czytelny sposób, reguły prawidłowego i świadomego komponowania posiłków, zasady efektywnej aktywności fizycznej. Jedyna na rynku książka zawierająca zbiór przepisów na prawidłowe i zdrowe wyjście z diety warzywno-owocowej dr Ewy Dąbrowskiej! Znajdziesz w niej: etapy wychodzenia z postu – pełny program w jednym miejscu, 115 doskonałych przepisów zgodnych z protokołem wyjścia z diety, listę produktów i przykładowe zestawy menu, porady dietetyczne i triki na właściwe odmierzanie składników i porcji posiłków. W książce "Kiszenie i fermentacja z dr Ewą Dąbrowską" znajdziesz: porady, jakie produkty wybrać do kiszenia, w czym najlepiej kisić, przepisy na fermentowane dania: kiszone warzywa, kimchi, kombuchę, zakwas z buraków, chleb na zakwasie, wskazówki, jak wykorzystać kiszone produkty w poście i diecie dr Ewy Dąbrowskiej, porady, jak zrobić domowe mleko kwaszone, kefir, jogurt czy jajka peklowane, inspirujące, nietypowe przepisy na warzywa i owoce: kapustę kiszoną z imbirem i marchewką, kiszone jabłka i cytryny, kiszone rzodkiewki i kiszony ananas, sposoby na wykorzystanie fermentowanych produktów w kuchni w zbilansowanych przepisach. Bestsellerowy zestaw!

Borkowska Paulina
Dąbrowska Beata Anna
Producent / Podmiot odpowiedzalny

Wydawnictwo WAM

Kopernika 26
31-501 kraków Polska

Kontakt

E-mail: handlowy@wydawnictwowam.pl

Telefon: 126293200

Firma kurierska 0 zł
DPD Pickup punkt odbioru/ automat paczkowy od 9.99 zł
InPost Paczkomat 24/7 od 13 zł
Firma kurierska DHL od 14 zł
Kurier DPD od 14 zł
Kurier Inpost od 14 zł
Punkt DHL Parcelshop od 14 zł
Darmowa dostawa od 159 zł

Brak ocen.

Bądź pierwszy i dodaj opinię.

Dodaj opinię, komentarz lub ocenę: