Tajniki czekolady przepisy wskazówki i techniki nagradzanego mistrza cukiernictwa

Autor: Mark Tilling
Wydawnictwo: APN Promise
ISBN: 9788375413328
Numer wydania: 1
Data premiery: 2017-11-16
Format: 270mm x 215mm
Ilość stron: 192

"Mistrz cukiernictwa Mark Tilling, dwukrotny laureat zawodów UK Chocolate Masters i zwycięzca pierwszej serii programu Bake Off: Crème
... Zobacz cały opis
Powiadom

Tajniki czekolady przepisy wskazówki i techniki nagradzanego mistrza cukiernictwa , Mark Tilling


"Mistrz cukiernictwa Mark Tilling, dwukrotny laureat zawodów UK Chocolate Masters i zwycięzca pierwszej serii programu Bake Off: Crème de la Crème stacji
BBC Two, zdradza przepisy na swoje popisowe wyroby w tym nowoczesnym, inspirującym i starannie przygotowanym poradniku. Opisuje proces powstawania czekolady od ziarna do tabliczki. Początkujący cukiernik znajdzie tu wszystko, czego potrzebuje – od wykazu podstawowego sprzętu kuchennego po sposoby temperowania czekolady. Dwadzieścia wypróbowanych przepisów, zilustrowanych krok po kroku zdjęciami, jest na tyle łatwych, że każdy z łatwością zrealizuje je w domu, tym samym dorównując repertuarem i kreatywnością zawodowym szefom kuchni. To już czwarta książka Marka Tillinga, głównego wykładowcy w Squires Kitchen International School.

„Tajniki czekolady zasługują na poczesne miejsce w kuchni każdego miłośnika czekolady” – Claire Clark, odznaczona Orderem Imperium Brytyjskiego"

Mark Tilling
Producent / Podmiot odpowiedzalny

A.P.N. PROMISE S.A.

ul. Domaniewska 44A
02-672 Warszawa Polska

Kontakt

E-mail: mspress@promise.pl

DPD Pickup punkt odbioru/ automat paczkowy od 9.99 zł
InPost Paczkomat 24/7 od 13 zł
Firma kurierska DHL od 14 zł
Kurier DPD od 14 zł
Kurier Inpost od 14 zł
Punkt DHL Parcelshop od 14 zł
Firma kurierska od 14 zł
Darmowa dostawa od 159 zł

Brak ocen.

Bądź pierwszy i dodaj opinię.

Dodaj opinię, komentarz lub ocenę: