Mieszu, mieszu. Włoska Akademia Kulinarna

Autor: Emiliano Castagna
Wydawnictwo: Pascal
ISBN: 9788383171777
Numer wydania: 1
Data premiery: 2023-11-02
Format: 242mm x 168mm
Ilość stron: 288
Włoska kuchnia to luz, zabawa, radość i bycie razem. Wystarczy kilka prostych składników i minimum czasu, by stworzyć wyborne ... Zobacz cały opis

Mieszu, mieszu. Włoska Akademia Kulinarna , Emiliano Castagna

Włoska kuchnia to luz, zabawa, radość i bycie razem. Wystarczy kilka prostych składników i minimum czasu, by stworzyć wyborne danie. Przekonaj się sam, co makaroniarz zrobi z…

Emilliano Castagna nauczy cię czerpać przyjemność z gotowania i dobrze bawić się w kuchni w prawdziwie włoskiej atmosferze. Znajdziesz tu 130 przepisów na oryginalne włoskie potrawy mięsne i wegetariańskie, wyborne makarony oraz pyszne desery. Spróbuj linguine z Gorgonzolą i ‘Ndują, pieczonej ricotty w pomidorkach cherry czy cotolette z prosciutto cotto, przygotuj domowy likier bazyliowy, skosztuj ciasta ryżowego lub biscotti z figami. Buonissimo!

Przy każdym daniu, oprócz składników i opisu przygotowania, znajdziesz również kod QR do filmiku instruktażowego, dzięki czemu z gotowaniem poradzą sobie nawet początkujący kucharze!

Wejdź do Włoskiej Akademii Kulinarnej i naucz się gotować jak prawdziwy Włoch!

Emiliano Castagna
Producent / Podmiot odpowiedzalny

Pascal

Zapora 25
43-382 Bielsko-Biała Polska

Kontakt

E-mail: pascal@pascal.pl

Telefon: 338282888

DPD Pickup punkt odbioru/ automat paczkowy od 9.99 zł
InPost Paczkomat 24/7 od 13 zł
Firma kurierska od 14 zł
Firma kurierska DHL od 14 zł
Kurier DPD od 14 zł
Kurier Inpost od 14 zł
Punkt DHL Parcelshop od 14 zł
Darmowa dostawa od 159 zł

Brak ocen.

Bądź pierwszy i dodaj opinię.

Dodaj opinię, komentarz lub ocenę: